25 januari 2022

Nr5 Gilbert van den Andel

Vandaag stellen wij jullie met trots voor aan onze nummer 5 op de lijst: Gilbert van den Andel!

Wie is Gilbert van den Andel?

Graag stel ik mijzelf, een ondernemende danser, aan u voor. Ik omschrijf mijzelf als een positief ingestelde en avontuurlijke persoonlijkheid die graag zijn handen uit de mouwen steekt en verandering niet uit de weg gaat. Met de uitspraak: “ik kan het niet” ben je bij mij niet aan het juiste adres. Het is: “ik kan het nog niet!”

Samen met mijn vrouw woon ik vanaf 2017 in onze mooie gemeente. Hiervoor waren wij woonachtig in Breda, waar ik geboren en getogen ben.

In het dagelijks leven werk ik als zelfstandige in de ICT-sector. Hoofdzakelijk adviseer en begeleid ik organisaties om de ICT-afdeling meer pragmatischer in te richten, maar zelf ben ik ook geregeld achter de knoppen of op de werkvloer te vinden om persoonlijke ondersteuning of coaching te geven.

In mijn vrije tijd zijn mijn vrouw en ik veel bezig met het renoveren van onze woning en vormen wij ik een (stijl)danspaar waarbij wij internationaal Nederland vertegenwoordigen op het hoogste niveau.

Ook persoonlijke ontwikkeling krijgt de nodigde aandacht. De kans om jezelf te kunnen ontwikkelen is een groot goed dat ik breed omarm en waar ik anderen ook in probeer te ondersteunen.

Waar sta ik voor?

Een sociale, progressieve en mensgerichte gemeente, waar iedereen zich welkom voelt, waar er ruimte is voor (burger)innovatie, waar de baten en lasten evenredig worden verdeeld, waar er voldoende ruimte is voor de natuur, maar waar vooral de focus ligt op het positief ondersteunen en faciliteren van inwoners en bedrijven om het beste in zichzelf naar boven te halen om op die wijze een gewaardeerde bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving.

In mei 2021 ben ik beëdigd als burgerraadslid in de gemeenteraad en sindsdien ben ik bezig mijzelf te ontwikkelen om mijn ambities in de komende raadsperiode als raadslid te kunnen realiseren.