21 augustus 2015

Belangstelling voor de lokale politiek?

Heb je belangstelling voor de lokale politiek, wil je actief worden, maar wil je er eerst meer over weten en leren? Meld je dan nu aan voor de Tilburgse leergang!

De afdeling Tilburg bericht:

Om aan de opleidingsvragen binnen onze afdeling te voldoen en te zorgen voor een goed politiek en bestuurlijk kader en persoonlijke ontwikkeling van onze leden, start de PvdA Tilburg in september met een Tilburgse leergang.

Geen leergang waarbij alle onderdelen voor eenieder verplicht zijn, maar waar middels een gesprek vooraf wordt bepaald welke modules aansluiten bij de behoeften van het individu. Een op maat gemaakt opleidingstraject dat langere tijd doorloopt. Een aantal heel interessante trainers is al bereid gevonden deel te nemen!

Op zaterdag 5 september zal burgemeester Peter Noordanus om 11:00 uur de Tilburgse leergang openen tijdens een introductiebijeenkomst bij denksportcentrum Theseus.

Tijdens deze bijeenkomst kan iedereen een beter beeld van het programma, de modules en de werkvormen krijgen. Ook kun je daar vragen stellen en natuurlijk kun je je inschrijven. Aan deelname voor de leergang zijn wel kosten verbonden. Het inschrijfgeld voor de leergang bedraagt 50 euro en de cursus staat open voor alle Brabantse PvdA-leden!

De vijftig nieuwste leden zullen door de werkgroep gebeld worden en gevraagd worden deel te nemen. Maak je geen deel uit van deze vijftig leden? Ook dan ben je van harte welkom, maar dan hopen we dat je de weg al wat beter weet te vinden binnen onze partij!

Niet woonachtig in Tilburg? Geen probleem, we verwelkomen je graag, zolang je het geen probleem vindt dat de leergang in Tilburg plaatsvindt. Geef je op door een e-mail te sturen aan Erik Verbiest.