Door op 18 april 2014

Terugblik op ledenvergadering

Tijdens de goedbezochte ledenvergadering op 17 april blikten we terug op de verkiezingen en de voor ons teleurstellende uitslag.

Simon Donkers

Voor het eerst sinds decennia zal de PvdA in Etten-Leur geen deel uitmaken van het college. In het hele land is de PvdA op haar nummer gezet vanwege deelname aan de regering. Etten-Leur niet uitgezonderd. Maar de ledenvergadering nam toch het besluit de verkiezingen te evalueren en goed naar onszelf te kijken. Wat kan de volgende keer anders of beter? En waar hebben we als PvdA Etten-Leur zaken over het hoofd gezien?

De ledenvergadering was ook het moment van afscheid nemen. Van mensen bedanken voor hun inzet. Allereerst werd afscheid genomen van Simon Donkers als voorzitter van de afdeling. Wel blijft hij bestuurslid. De functie van voorzitter blijft even vacant. René Vermunt, jarenlang bestuurslid, heeft vanwege drukke werkzaamheden besloten uit het afdelingsbestuur te gaan. Jammer, maar begrijpelijk. Omdat hij bij de ledenvergadering verhinderd was gaat het bestuur op een ander moment bij hem op bezoek met een kleine attentie.

Joke Creusen

Arno Mol

Arno Mol, raadslid in de afgelopen periode, kan tot ons aller – en zijn eigen – teleurstelling niet terugkeren in de raad.

Arno Mol

Ook van Danny Rog werd een soort van afscheid genomen, dat in dit geval geen echt afscheid is. Danny was de afgelopen jaren burgerlid en neemt nu zitting in het bestuur. Een besluit dat de ledenvergadering zeer kon waarderen!

Danny Rog