19 oktober 2014

Stijn Smeulders lijsttrekker PvdA Brabant

Stijn Smeulders wordt de lijsttrekker van PvdA Brabant bij de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. Dat is zaterdagochtend bekend gemaakt tijdens de gewestelijke vergadering in Tilburg.

De 29-jarige Stijn Smeulders uit Helmond zal komend voorjaar op nummer 1 staan van de kandidatenlijst van PvdA Brabant. De volledige lijst wordt vastgesteld tijdens de gewestelijke vergadering op 13 december.

Met 61,3% van de stemmen kreeg Stijn de voorkeur boven Paul Klaver uit Roosendaal. Wij danken u allen voor het uitbrengen van uw stem. In totaal brachten 718 Brabantse leden hun stem uit. Dat is een opkomstpercentage van 18%.

Stijn Smeulders liet tijdens de gewestelijke vergadering weten het een grote eer te vinden dat hij onze partij mag aanvoeren bij de Statenverkiezingen. Hij heeft alle vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag en roept alle Brabantse PvdA-leden op om samen keihard te werken in de campagne.

Het gewestbestuur feliciteert Stijn met zijn winst, maar dankt ook Paul hartelijk voor zijn inzet de afgelopen periode. Tot slot wensen we Stijn Smeulders veel succes als lijsttrekker!

Met vriendelijke groet,

Wim Luijendijk,
voorzitter PvdA Brabant