PvdA wil Het Beste voor Etten-Leur

9 maart 2018

De afgelopen maanden heeft u de Facebookberichten van Het Beste voor Etten-Leur vast wel voorbij zien komen – en misschien heeft u zelfs wel gereageerd op een van de vragen. Wellicht vroeg u zich af wie het initiatief had genomen voor deze Facebookpagina. Die vraag wordt nu beantwoord: de oprichter van de pagina is de PvdA Etten-Leur.

Bij de komende verkiezingen is de slogan van de PvdA ‘Oog voor jou’. Dat is voor ons geen loze kreet, maar een belangrijk uitgangspunt. Bijvoorbeeld bij het opstellen van ons verkiezingsprogramma. We willen allemaal het beste voor Etten-Leur en wie weet er nu beter wat het beste is dan de Etten-Leurenaren zelf? Daarom hebben we de laatste maanden via deze pagina gepeild hoe de inwoners van Etten-Leur aankijken tegen belangrijke zaken als werkgelegenheid, veiligheid van fietsers en voetgangers en huisvesting voor jongeren.

 

Inzichten

De PvdA staat op veel manieren in contact met de inwoners van Etten-Leur. We komen bij hen achter de voordeur, spreken mensen bij verenigingen en clubs en inwoners weten ons te vinden met vragen. Het Beste voor Etten-Leur gaf ons een kans om de meningen te horen van inwoners van Etten-Leur die we anders niet zouden spreken. Met de waardevolle inzichten die zij ons hebben gegeven, kunnen we de komende tijd verder. We hebben ze bijvoorbeeld meegenomen in ons tienpuntenplan en ons verkiezingsprogramma. En we zullen uw mening en standpunten blijven vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Zo bereiken we samen Het Beste voor Etten-Leur.

 

Denk mee!

Na de verkiezingen blijven we u natuurlijk uitdagen om mee te denken over belangrijke zaken voor onze woonplaats en leuke ideeën te delen voor hoe Etten-Leur een nog fijnere plaats wordt om te wonen, te werken en te recreëren. U kunt ons bereiken via e-mail of de PvdA-Facebookpagina. Hopelijk doet en denkt u met ons mee!

Neem contact op

Laat uw informatie achter