6 maart 2018

“Hopelijk komt het Milieu Educatief Centrum er eindelijk”

Joop Biegelaar heeft in het verleden voor de PvdA in de Etten-Leurse gemeenteraad gezeten en draagt de partij nog steeds een warm hart toe. En ook al woont hij tegenwoordig in Tilburg, hij roept alle Etten-Leurenaren graag op om op 21 maart op de PvdA te stemmen.

“Ik vind het leuk om te zien dat op de lijst van de PvdA zowel ervaren mensen als nieuwe asprirant-raadsleden staan. Het zou fijn zijn als de partij weer een beetje gaat groeien door deze verkiezingen. Aan het programma ligt het volgens mij niet, in het tienpuntenplan staan precies de juiste speerpunten. Huisvesting voor jongeren bijvoorbeeld is een groot probleem. Een oplossing daarvoor, zoals tiny houses, is van groot belang. En als oud-directeur van muziekschool Sint Frans, tegenwoordig onderdeel van de Nieuwe Nobelaer, vind ik sport en cultuur heel belangrijk.

Wat mij bijzonder aansprak in het programma was de hoeveelheid aandacht voor duurzaamheid, natuur en milieu. Het is goed dat de PvdA daar op deze manier over nadenkt en concrete stappen wil zetten. Toen ik zelf jaren geleden nog actief was in de gemeentepolitiek in Etten-Leur, heb ik me samen met Hans Wierema al sterk gemaakt voor een Milieu Educatief Centrum. Het zou heel mooi zijn als dat er eindelijk zou komen.”