24 januari 2014

Even voorstellen: Marlous Vaes

Tien dagen achtereen stellen we hier onze eerste tien kandidaten voor. Kunt u zo lang niet wachten, ga dan naar Kandidaten. We hebben alle kandidaten dezelfde vragen gesteld, bijvoorbeeld over het waarom van hun keuze voor de PvdA en wat ze willen bereiken voor Etten-Leur.

Vandaag stellen we onze nummer zeven aan u voor: Marlous Vaes.

Mijn naam is Marlous Vaes. Ik ben geboren in 1987. Ik woon met veel plezier in Etten-Leur, samen met mijn twee katten en konijn.

opleiding, beroep?
Ik heb Opleidingskunde gestuurd en ben als Kennismanager werkzaam bij CSS Breda. Als opleidingskundige houd ik me bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties en hun omgeving. Mijn interesses in mijn werkveld zijn voornamelijk ontwikkelen, trainen, coachen en adviseren van professionals en mijn specialiteit ligt op E-learning, ICT en Sociale media.

overige activiteiten?
In mijn vrijetijd ben ik voorzitter van Max Mini Theatergroep, geef ik muzieklessen en ben ik lid van de Juniorkamer Etten-Leur. Voor een uurtje fitness, hardlopen of een goed potje tennis kom ik graag van de bank, maar ik zit ook graag op de bank of aan tafel met lekker eten, een wijntje, vrienden & familie.

waarom PvdA?
Ik heb me voor de PvdA kandidaat gesteld, omdat ik mijn hart links draag!

hoe ben je te bereiken?
Meer weten?:
facebook
twitter
LinkedIn